Lietuvoje šių metų I ketvirtį šviežių arba atšaldytų jautienos ir veršienos skerdenų ir skerdenų pusių (PGPK kodas 1011114000) buvo pagaminta 8,66 tūkst. t – tai 5,1% mažiau nei 2008 m. I ketvirtį bei 22,1% mažiau nei 2007 m. atitinkamu laikotarpiu. Analizuojamu laikotarpiu šviežios arba atšaldytos kiaulienos skerdenų bei skerdenų pusių (PGPK kodas 1011123000) buvo pagaminta 10,38 tūkst. t – tai 26,9% mažiau nei 2008 m. bei 29,5% mažiau nei 2007 m. tuo pačiu laikotarpiu. Tuo tarpu per pirmuosius tris šių metų mėnesius šviežių arba atšaldytų ėriukų bei avių skerdenų, skerdenų pusių ir gabalų (PGPK kodas 1011130000) buvo pagaminta 13,96 t – tai 0,4% daugiau nei 2008 m. bei 0,5% daugiau nei 2007 m. I ketvirtį.
Dešrų (PGPK kodas 1013146000) 2009 m. I ketvirtį gamyba sudarė 12,29 tūkst. t – tai 9,3% mažiau nei 2008 m. bei 3,9% mažiau nei 2007 m. atitinkamu laikotarpiu.
*Gamyba Lietuvos įmonėse pateikta iš nuosavų žaliavų, medžiagų ir pusfabrikačių.
Galvijienos* gamyba Lietuvos įmonėse iš nuosavų žaliavų, medžiagų ir pusfasbrikačių 2007 m. - 2009 m. I ketvirtį tūkst. t

*šviežios arba atšaldytos jautienos ir veršienos skerdenos ir skerdenų pusės ir ketvirčiai su kaulais (PGPK kodas 10.11.11.40.00)
Kiaulienos*gamyba Lietuvos įmonėse iš nuosavų žaliavų, medžiagų ir pusfabrikačių 2007 m. - 2009 m. I ketvirtį tūkst. t

*šviežia arba atšaldyta kiauliena: skerdenos, skerdenų pusės (įskaitant šviežią mėsą, užpiltą druska kaip laikinuoju konservantu) (PGPK kodas 10.11.12.30.00)