VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras


Adresas:

Vinco Kudirkos g. 18-1,
LT-03105 Vilnius
Tel. (8 5) 266 0601,
faks. (8 5) 266 0609,
el.paštas [email protected].
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre,
kodas 210086220.

ISO 9001

ISO 27001

Paraiškų priėmimo informacinė sistema

Oficialiosios statistikos portalas

Lietuvos kaimo tinklas

Žemės ūkis ir kaimo plėtra

Europos jūrų reikalų ir žuvininkystės fondas (EJRŽF)

Praneškite apie korupciją
Naujienos
Statistinė informacija » Žemės ūkio ir maisto produktų rinkos informacinė sistema » Mažmeninės rinkos sektorius » Vidaus rinka
Maisto produktų vidutinės mažmeninės kainos Lietuvos prekybos centruose 2012–2013 m. 34 sav. (2013-08-19–2013-08-25)
2013-08-23


Pastabos: VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras

Nustatant vidutines kainas, nenaudojamos trumpalaikių nuolaidų (akcijų) kainų vertės.
* kaina svyruoja priklausomai nuo žuvies svorio kategorijos.


Geriamasis pienas – neapdorotas ultraaukšta temperatūra (UAT), be priedų (kvapniųjų medžiagų, Ca, vitaminų ir pan.);
Kefyras – tetrapako pakuotėje;
Grietinė – plastikiniame indelyje;
Varškės sūris – be priedų (džiovinti vaisiai ir kt.), fasuotas;
Jogurtas – su braškių priedu 2–3,5 % riebumo, ne geriamasis jogurtas, ne dietinis jogurtas, plastikiniame indelyje; natūralus jogurtas ne geriamasis jogurtas, ne dietinis jogurtas, plastikiniame indelyje;
Sviestas – be augalinių riebalų, folijoje;
Tepus riebalų mišinys – 15% augalinių riebalų, folijoje arba plastikiniame maišelyje;
Varškė – be priedų (džiovintų vaisių, natūralių arba sintetinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių), 180–200 g folijoje arba plastikiniame maišelyje;
Fermentiniai sūriai – nesupjaustyti riekelėmis, fasuoti arba nefasuoti;
Fermentiniai kietieji sūriai – vidutinė kaina skaičiuojama iš „Rokiškio kietasis“, „Gojus“, „Montecampo“, „Žalgiris“, „Prussia“ ir „Legend“ kietųjų sūrių kainų;
Kiauliena – šviežia, atvėsinta, nefasuota;
Galvijiena – šviežia, atvėsinta (nugarinė, šoninė – be kaulo);
Pieniškos dešrelės – kiaulienos ir (arba) jautienos, be priedų, fasuotos;
Šalto rūkymo dešros – kiaulienos arba/ir jautienos, be mėsos pakaitalų, fasuotos arba nefasuotos;
Karšto rūkymo dešros – kiaulienos arba/ir jautienos, be mėsos pakaitalų, fasuotos arba nefasuotos;
Vištienos ketvirčiai atvėsinti – plastikiniame maišelyje arba nefasuoti;
Vištienos ketvirčiai sušaldyti – plastikiniame maišelyje
Broileris – plastikiniame maišelyje arba nefasuotas;
Vištienos krūtinėlė – atvėsinta, plastikiniame maišelyje;
Kalakutienos krūtinėlė – atvėsinta, plastikiniame maišelyje;
Narvuose laikomų vištų kiaušiniai – rudi, 10 vnt. popierinėse arba plastikinėse dėžutėse;
Ant kraiko laikomų vištų kiaušiniai – rudi, 10 vnt. popierinėse arba plastikinėse dėžutėse;
Jūrų lydeka – sušaldyta, be galvos, plastikiniame maišelyje;
Atlanto lašiša – šviežia arba atvėsinta, su galva, nuo 1 iki 3 kg, nefasuota;
Karpis – gyvas arba šviežiai paskerstas;
Sūdyta silkė – neišdarinėta, su galvom, nefasuota;
Sūdyta silkės filė – natūrali, su oda, sūryme, nefasuota;
Jūros ešerys – karšto rūkymo, nefasuotas;
Skumbrė – šalto rūkymo, nefasuota;
Menkės filė – sušaldyta, plastikiniame maišelyje;
Žuvų konservai – skardinėse dėžutėse, atidaromos su (be) konservų dėžučių atidarytuvu;
Kvietiniai miltai – popieriniame maišelyje;
Juoda duona – be specialių priedų (džiovintų vaisių, riešutų ir kt.), popieriniame arba plastikiniame maišelyje;
Balta duona – be specialių priedų (džiovintų vaisių, riešutų ir kt.), popieriniame arba plastikiniame maišelyje;
Batonas – kvietinių miltų, be specialių priedų (džiovintų vaisių, riešutų ir kt.), popieriniame arba plastikiniame maišelyje;
Makaronai – spagečiai (plonieji) ir kiti, pvz., forminiai, 400 g plastikiniame maišelyje;
Ryžiai – plikyti, 800 g plastikiniame maišelyje, be specialių priedų;
Grikių kruopos – neskaldyti, 800 g plastikiniame arba popieriniame maišelyje;
Manų kruopos – 800 g plastikiniame arba popieriniame maišelyje;
Cukrus – plastikiniame maišelyje;
Medus – natūralus;
Bulvės – II klasės, neplautos;
Morkos – II klasės, plautos;
Baltagūžiai kopūstai – II klasės;
Agurkai – II klasės;
Pomidorai – II klasės, nefasuoti;
Paprika – raudona, II klasės, nefasuota;
Svogūnai – geltoni, II klasės, nefasuoti;
Česnakai – nefasuoti;
Obuoliai – nefasuoti;
Bananai – nefasuoti;
Geriamasis vanduo – negazuotas, be priedų, plastikiniame butelyje;
Maistinis aliejus – rapsų, maistinis, plastikiniame butelyje;
Druska – plastikiniame ar popieriniame maišelyje.


















« atgal

Paieška:

2024 m. kovo 28 d.

Elektroninis paštas - pagalba@vic.lt

Bendrosios informacijos teikimo telefonas - (8 5) 266 0620

Interesantai priimami:
pirmadieniais–ketvirtadieniais 8.00–17.00 val.,
penktadieniais 8.00–16.00 val.,
pietų pertrauka 12.00–13.00 val.

Draudimo skaičiuoklė

Greita gyvūno paieška

Greita augintinio paieška

Arklių veislininkystės duomenų peržiūra neregistruotiems vartotojams

Žemėlapiai

Pateikti klausimą

Asmenų kokybės vertinimo anketa

Mes socialiniame tinkle Facebook

Spaudos darbai

Kiaulių supirkimo savaitinės kainos

AgroRinka_4 (308)
 


Apyskaita Nr. 79
 


Lietuvos žemės ūkis: faktai ir skaiciai_2017 m. Nr. 2 (20)
 


Informacija apie 2017 m. Lietuvoje deklaruotas žemės ūkio naudmenas ir kitus plotus