Adresas:
Vinco Kudirkos g. 18-1,
LT-03105 Vilnius
Tel. (8 5) 266 0601,
faks. (8 5) 266 0609,
el.paštas [email protected].
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre,
kodas 210086220.
|
|
|
|
Statistinė informacija » Žemės ūkio ir maisto produktų rinkos informacinė sistema » Mažmeninės rinkos sektorius » Vidaus rinka |
Žemės ūkio ir maisto produktų vidutinės kainos Lietuvos turgavietėse 2013 – 2014 m. spalio mėn. pradžioje Lt/mat. vnt.
2014-10-17
Pagal ŽŪIKVC (ŽŪMPRIS) duomenis parengė A. Ramaškevičienė, tel. (8 37) 39 72 91, L. Railienė, , tel. (8 37) 39 70 83
Pastabos:
Kainos turgavietėse registruojamos iki einamojo mėnesio 14 d.
Turgavietėje registruojama pirminė, pardavėjo prašoma kaina (be nuolaidų).
Oficialus lito kursas – 3,4528 lito už 1 eurą, galiojantis nuo 2002 m. vasario 2 d., patvirtintas Lietuvos Respublikos Vyriausybės (Žin., 2002, Nr.12-417) ir Lietuvos banko valdybos (Žin., 2002, Nr.12-453) nutarimais.
Maisto produktų aprašas:
• geriamas pienas – pilstomas arba plastikiniame butelyje;
• grietinė – fasuota arba nefasuota;
• sviestas – fasuotas arba nefasuotas;
• varškė, varškės sūris – fasuoti arba nefasuoti;
• švieži, rūkyti lašiniai – kiaulienos, sveriami, nefasuoti;
• kiauliena – šviežia, atvėsinta, sveriama, nefasuota;
• jautiena – šviežia, atvėsinta, sveriama, nefasuota;
• veršiena – šviežia, atvėsinta, sveriama, nefasuota;
• vištiena, antiena - šviežia, atvėsinta, nefasuota;
• kalakutienos krūtinėlė, blauzdelės - šviežios, atvėsintos, nefasuotos;
• kiaušiniai – rudi, neženklinti, neregistruotų vištų augintojų;
• sūdyta silkė – nefasuota;
• silkių filė - sūryme, nefasuota;
• jūrų lydeka – sušaldyta, nefasuota;
• menkės filė - sušaldyta, nefasuota;
• atlanto lašiša – 1-3 kg, nefasuota;
• karosas - šviežias, atšaldytas, nefasuotas;
• karšis - šviežias, atšaldytas, nefasuotas;
• menkė – šviežia, atšaldyta, nefasuota;
• strimelė – šviežia, atšaldyta, nefasuota;
• sterkas – šviežias, atšaldytas, nefasuotas;
• stinta – šviežia, atšaldyta, nefasuota;
• medus – plastikiniame arba stikliniame indelyje;
• bulvės, morkos, burokėliai, baltagūžiai ir žiediniai kopūstai, trumpavaisiai ir ilgavaisiai agurkai, pomidorai, svogūnai, česnakai – nefasuoti;
• obuoliai - bet kokios veislės.
|
« atgal |
|
|
|
|