VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras


Adresas:

Vinco Kudirkos g. 18-1,
LT-03105 Vilnius
Tel. (8 5) 266 0601,
faks. (8 5) 266 0609,
el.paštas [email protected].
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre,
kodas 210086220.

ISO 9001

ISO 27001

Paraiškų priėmimo informacinė sistema

Oficialiosios statistikos portalas

Lietuvos kaimo tinklas

Žemės ūkis ir kaimo plėtra

Europos jūrų reikalų ir žuvininkystės fondas (EJRŽF)

Praneškite apie korupciją
Naujienos
Naujienos
Informacija apie žemės ūkio naudmenų, pasėlių ir kitų laukų deklaravimą 2011 m.
2011-02-23

Informuojame, kad paraiškas gauti tiesiogines išmokas už žemės ūkio naudmenų ir pasėlių plotus, atskirąsias tiesiogines išmokas už baltąjį cukrų ir paramą už plotus pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007–2013 metų programos priemones šias metais bus galima teikti nuo balandžio 4 d. iki birželio 15 d.
Pareiškėjai, turintys galimybes naudotis el. bankininkyste, nuo 2011 m. balandžio 4 d. paraiškas galės pateikti savarankiškai, jungdamiesi prie VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centro (toliau – Centras) administruojamos Paraiškų priėmimo informacinės sistemos adresu https://paseliai2011.vic.lt.
Pareiškėjai, nesinaudojantys el. bankininkyste, paraiškas galės pateikti atvykę į seniūnijos, kurioje įregistruota žemės ūkio valda, žemės ūkio skyrių. Seniūnijos darbuotojas, naudodamasis Paraiškų priėmimo informacine sistema, padės pareiškėjui elektroniniu būdu įbraižyti deklaruojamų žemės ūkio naudmenų, pasėlių ir kitus plotus bei užpildyti kitus duomenis, reikalingus paraiškos pateikimui.
Atkreipiame dėmesį, kad pavėluotai pateiktos paraiškos bus priimamos iki 2011 m. liepos 11 d., už kiekvieną pavėluotą darbo dieną paramos suma bus mažinama vienu procentu.
 
Primename, kad pareiškėjai, pageidaujantys gauti paramą už žemės ūkio naudmenų, pasėlių ir kitus laukus, turi būti įregistravę žemės ūkio valdą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ir kaimo verslo registre.
Pareiškėjai, kurių valdoje nuo 2010 m. neįvyko pasikeitimų, žemės ūkio valdos duomenis galės atnaujinti teikdami paraišką. Kartu su paraiškos duomenimis pareiškėjai turės galimybę pateikti duomenis apie valdoje praėjusiais kalendoriniais metais naudotas trąšas.
Pareiškėjai, ketinantys sertifikuoti žemės ūkio naudmenas ir pasėlius pagal ekologinei gamybai keliamus reikalavimus, paraiškas turi pateikti ne vėliau kaip iki 2011 m. birželio 15 d.
 
Informuojame, kad Paraišką teikiant pareiškėjo įgaliotam asmeniui, prieiga prie pareiškėjo Paraiškų priėmimo informacinės sistemos paskyros įgaliotam asmeniui sukuriama pateikus Centrui prašymą su pridedamu įgaliojimo originalu arba jo patvirtinta kopija:
– jei pareiškėjas juridinis asmuo, Centrui (adresu Kudirkos g. 18, Vilnius) pateikiamas asmens, kuris naudodamasis elektronine bankininkyste pateiks juridinio asmens paraišką, įgaliojimo originalas;
– jei pareiškėjas fizinis asmuo, kuris pageidauja, kad jo paraišką pateiktų kitas fizinis asmuo, Centrui (adresu Kudirkos g. 18, Vilnius) pateikiamas asmens, kuris naudodamasis elektronine bankininkyste pateiks įgaliojančio asmens paraišką, įgaliojimo originalas.
Prieiga prie pareiškėjo PPIS paskyros įgaliotam fiziniam/juridiniam asmeniui panaikinama pasibaigus įgaliojimo galiojimo terminui. Jei įgaliotojas panaikina įgaliojimą anksčiau, jis privalo pateikti Centrui prašymą panaikinti prieigą prie PPIS paskyros.
 
Informuojame, kad pareiškėjai savarankiškai teikiantys paraiškos duomenis, Centrui privalo per 10 darbo dienų, bet ne vėliau kaip iki 2011 m. liepos 11 d., pateikti paraiškos registravimo dokumentą adresu:
 
VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras
V. Kudirkos g. 18,
03105 Vilnius

Kilus klausimams dėl darbo su Paraiškų priėmimo informacine sistema prašome kreiptis į Centro Bendrosios informacijos teikimo skyrių tel. 8 5 266 06 20 arba el. paštu: [email protected].

« atgal

Paieška:

2024 m. kovo 29 d.

Elektroninis paštas - pagalba@vic.lt

Bendrosios informacijos teikimo telefonas - (8 5) 266 0620

Interesantai priimami:
pirmadieniais–ketvirtadieniais 8.00–17.00 val.,
penktadieniais 8.00–16.00 val.,
pietų pertrauka 12.00–13.00 val.

Draudimo skaičiuoklė

Greita gyvūno paieška

Greita augintinio paieška

Arklių veislininkystės duomenų peržiūra neregistruotiems vartotojams

Žemėlapiai

Pateikti klausimą

Asmenų kokybės vertinimo anketa

Mes socialiniame tinkle Facebook

Spaudos darbai

Kiaulių supirkimo savaitinės kainos

AgroRinka_4 (308)
 


Apyskaita Nr. 79
 


Lietuvos žemės ūkis: faktai ir skaiciai_2017 m. Nr. 2 (20)
 


Informacija apie 2017 m. Lietuvoje deklaruotas žemės ūkio naudmenas ir kitus plotus