![](/uploads/image/Mėsos gaminių eksporto kiekis į treč_ šalis 2014 06.gif)
* lyginant 2014 m. birželio mėn. su 2014 m. gegužės mėn.
** lyginant 2014 m. birželio mėn. su 2013 m. birželio mėn.
1) įskaitant šviežią mėsą, užpiltą druska kaip laikinuoju konservantu;
2) įskaitant bekonų šoninę, trijų ketvirčių šoninę arba vidurines dalis, priekines nuokartas, nugarines ir jų dalis, išskyrus kumpius, mentes ir jų dalis, su kaulais, papilves ir jų dalis;
3) (išskyrus paruoštus valgius ir patiekalus);
4) (išskyrus iš kepenų pagamintas dešras, paruoštus valgius ir patiekalus).
Šaltinis: ŽŪIKVC (ŽŪMPRIS)
Parengė R.Kaušikienė, tel. (8 37) 39 73 88
|