Ukrainos statistikos komiteto duomenimis, analizuojamu laikotarpiu jautienos ir veršienos (šviežios arba atšaldytos) buvo pagaminta 21,3 tūkst. t arba 41,6 % mažiau, lyginant su 2008 m. tuo pačiu laikotarpiu (36,5 tūkst. t). 2009 m. balandžio mėn. buvo pagaminta 6,1 tūkst. t – 0,7 tūkst. t daugiau nei 2009 m. kovo mėn.
Kiaulienos (šviežios arba atšaldytos) 2009 m. analogišku laikotarpiu buvo pagaminta 29,2 tūkst. t arba 41,5 % mažiau, lyginant su 2008 m. tuo pačiu laikotarpiu (49,9 tūkst. t), o balandžio mėn. – 8,0 tūkst. t – 0,7 tūkst. t daugiau, lyginant su kovo mėn.
2009 m. sausio–balandžio mėnesiais dešrų gamyba sumažėjo 18,4 % – iki 83,3 tūkst. t (2008 m. – 102,1 tūkst. t). Balandį dešrų buvo pagaminta 22,1 tūkst. t arba 1,4 tūkst. t daugiau, lyginant su kovu.
Pagal Meat info duomenis parengė R. Kaušikienė, tel. (8-37) 397 388