

Adresas:
Vinco Kudirkos g. 18-1,
LT-03105 Vilnius
Tel. (8 5) 266 0601,
faks. (8 5) 266 0609,
el.paštas [email protected].
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre,
kodas 210086220.
|
|
|
|

ŽŪMPRIS » Mėsos sektoriaus apžvalgos » Užsienio rinka |
2014-04-16 - Kiaulių (E klasės) supirkimo pagal skerdenas kainos Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir vidutinė ES 2012 m. sausio–2014 m. kovo mėn. Lt/100 kg (be PVM) |
|
2014-04-15 - Mėsos importas į Rusiją sumažėjo beveik trečdaliu |
|
2014-04-14 - ES rinkoje mažėja paršelių kainos |
|
2014-04-01 - Prognozuojamas avienos ir ožkienos gamybos sumažėjimas ES rinkoje |
|
2014-03-20 - Kiaulių (E klasės) supirkimo pagal skerdenas kainos Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir vidutinė ES 2012 m. sausio–2014 m. vasario mėn. Lt/100 kg (be PVM) |
|
2014-03-19 - ES kiaulienos rinkos apžvalga ir prognozės |
|
2014-03-18 - ES rinkoje didėja paršelių kainos |
|
2014-03-06 - ES galvijienos rinkos apžvalga ir prognozės |
|
2014-03-04 - Pasaulinis kiaulienos importas 2014 m.* mln. t |
|
2014-03-04 - Pasaulinis kiaulienos eksportas 2014 m.* mln. t |
|
2014-03-04 - Pasaulinis kiaulienos suvartojimas 2014 m.* mln. t |
|
2014-03-03 - Pasaulinė kiaulienos gamyba 2014 m.* mln. t |
|
2014-02-13 - Prognozuojama, kad per artimiausią dešimtmetį ES šalyse mėsos suvartojimas turėtų padidėti |
|
2014-02-12 - Kiaulių (E klasės) supirkimo pagal skerdenas kainos Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir vidutinė ES 2011–2013 m. Lt/100 kg (be PVM) |
|
2014-02-10 - 2014 m. 5 savaitę ES rinkoje padidėjo paršelių kaina |
|
2014-01-28 - 2014 m. Ukraina turėtų padidinti mėsos eksportą |
|
2013-12-19 - 2014 m. ES-15 šalyse prognozuojamas nedidelis galvijienos gamybos padidėjimas |
|
2013-12-18 - Pasaulinis galvijienos eksportas 2014 m.* mln. t |
|
2013-12-18 - Pasaulinis galvijienos importas 2014 m.* mln. t |
|
2013-12-18 - Pasaulinis galvijienos suvartojimas 2014 m.* mln. t |
|
Puslapiai: [«] [<] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [>] [»]
|
|
|
|
|